9 de febrer del 2013

CONCERT SOLIDARI: segona part!!



i final apoteòsic amb les dues bandes dalt l'escenari i coordinant-se en una jam session que ens va posar els pèls de punta!!! 




Els Dorban i la Cisko Band tocant plegats!!






Gràcies a tots els Músics per fer-nos sentir i ballar!!!  Gràcies al Rafa de Dorban per mediar amb la sala Vivaldi que va donar-nosa cabuda al seu local, i a tota la banda pel seu altruisme. Gràcies a la Sala Vivaldi. Gràcies a la Cisko Band per transportar-nos a Mali. Gràcies al Baba per les suculentes "tapes" que més que tapes eren un sopar! Delicioses! Gràcies a Rectificats Carcassona per facilitar-nos la furgoneta per transportar els instruments! Gràcies a tots els voluntaris que heu treballat per a que el concert fos un èxit.
Gràcies a totes i a tots aquells que vàreu aportar el vostre granet d'arròs amb la compra de les entrades "fila zero".Gràcies a tots i a totes aquelles que vàreu venir al concert i vàreu compartir amb nosaltres, amb Timbucktu Music project i amb Addim.


i ara dir-vos que, a part de passar-nos-ho molt bé, retrobar-nos, menjar meravellosament, ballar i fins i tot cantar....doncs....també vam complir objectius!! A ambdues organitzacions estem tots molt contents ja que la recaptació neta va ser de 1568 euros, que dividirem a parts iguals entre les dues ONG's  per fer-los arribar a les families més necessitades de les poblacions del nord de Mali, bàsicament per comprar aliments de primera  necessitat, i l'altre meitat la farem arribar a l'orfenat de Niono que es va trobar al bell mig del conflicte.

Podeu llegir aquí (al web de TMPcom està previst que continuí el projecte i també a la seva pàgina de Facebook. En el seu camí cap al nord, passaran també per Niono, per deixar els aliments bàsics de la campanya d'Addim a l'orfenat.
  












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada